Skip to content

Bedrijfsleven

Cinereus heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld met haar aanbod voor het bedrijfsleven. Teambuilding en coaching staan hierin centraal en natuurlijk wordt hierin theater ook als middel ingezet.

Een korte toelichting:
Theater is een laagdrempelige manier om diverse onderwerpen binnen een team bespreekbaar te maken. Theatrale oefeningen zorgen er bijvoorbeeld voor dat deelnemers uit de derde persoon kunnen reageren, maskers kunnen afdoen en hun eigen ik kunnen ontdekken. Men maakt vooral lol en dat zorgt ervoor dat de meeste situaties overzichtelijk, realistisch en handelbaar worden. 

Theater geeft nieuwe inzichten in: 
# situaties die onhandelbaar lijken
# karaktereigenschappen onderling die niet overbrugbaar lijken
# samenwerkingen die uitgeput lijken

Kortom: theater als middel zorgt binnen een team voor het vergroten van (sociale) vaardigheden, het leren kennen van jezelf en nieuwe situaties met andere ogen kunnen bekijken.

Onderstaande concepten laten twee belangrijke uitgangspunten zien: Teambuilding en Coaching

Deze uitgangspunten dienen ter inspiratie, maar zijn ook direct te boeken voor uw team of bedrijf. Cinereus bekijkt uiteraard met u de specifieke details van uw vraag. 

Teambuilding

‘Team Theater’

In een team is samenwerking erg belangrijk.

Samenwerking wordt gevoed door communicatieve en creatieve vaardigheden, out of the box denken, kritisch denken en durven handelen.

Team Theater gaat met dit soort onderwerpen speels aan de slag. Het is vooral de bedoeling om eens goed te lachen tijdens deze workshop en om eens een andere kant van je collega te ontdekken.

De theatrale werkvormen zijn verfrissend, zorgen voor plezier en verplaatst de werkdruk even naar de achtergrond.

Cinereus - Coachworkshop ‘Team Theater’
Cinereus - Workshop ‘Theater met de klas’

Coaching

'Coach Theater'

Op de werkvloer is communiceren de meest essentiële en noodzakelijke vaardigheid. Dit kan echter de nodige uitdagingen met zich meebrengen! Het is een constante wisselwerking tussen zenden en ontvangen. Woordgebruik, beïnvloeding, interpretaties en machtsverhoudingen spelen hierbij een grote rol. Coach Theater besteed aandacht aan verbale, para-verbale en non-verbale communicatie en zorgt voor onderlinge verbindingen in communiceren.

Deze workshop bestaat uit diverse theatrale werkvormen en  zit vol met inzichten, leermomenten en ontdekkingen voor u en uw team op het gebied van persoonlijke en teamcommunicatie.

De theatrale werkvormen zorgen voor herkenning, zijn luchtig, speels en verfrissend voor het zakelijk bedrijfsleven.

Meer uit het portfolio

Foto4 klein formaat

Bekijk hier ideeën voor uw team!

naereboutprijs2016 (71)

Bekijk hier ideeën voor uw eigen concept!

Cinereus - Workshop ‘Plankenkoorts’​

Bekijk hier ideeën voor uw klas!

Contact

+31(0)6 29 731 431
+32(0)4 74 01 83 46

corine@cinereus.nl
corine@cinereus.be

BTW: NL136616288B01
KVK: 20160630