Skip to content

Referenties

Corine is heel enthousiast, gedreven en heeft heel snel door hoe de dingen werken, zowel technisch als in interactie met mensen en groepen. Dit is voor Outdoorteam een zegen en een enorme meerwaarde. Ze heeft ook de coaching skills die nodig zijn om tijdens teambuildings en teamcoachings aan de slag te gaan: observeren zonder te oordelen, de juiste dingen ter sprake brengen, de groep / deelnemers zelf laten nadenken en samenwerken om tot oplossingen en inzichten te komen… Corine voelt bewust én intuitief de groeps- en persoonsdynamieken en slaagt er goed in daar dan met de groep / deelnemers mee aan de slag te gaan.
Daarnaast helpt Corine mij ook met de strategische visie en toekomst van Outdoorteam. Naast geregeld samen met open blik de mogelijkheden te bestuderen / bespreken, zorgt Corine dat een en ander ook op papier geraakt en er een lijn zit in de gesprekken en het proces. Naast haar professionele talenten is Corine ook een meerwaarde voor het hele team: enthousiast, positief, harde werker, respect voor materiaal en collega’s… We hebben al veel leuke, geanimeerde en interessante gesprekken gevoerd.

Joerie Plaetevoet
Outdoorteam

Corine heeft zich geëngageerd om als regisseur mee te helpen voor het project Krachttoer van vzw Speling. Een sociaal en artistiek verhaal rond theater en zang, met als einddoel de voorstelling Wijland. Corine begeleidde de nieuwe deelnemers bij het uitdiepen van hun rol en bij de enscenering. Ze deed dat zeer voortreffelijk en met heel veel enthousiasme. Ik was (en hoop dat ze er ook de volgende keer bij zal zijn) heel erg blij met haar inbreng: Corine kan zonder probleem een grote groep leiden, ze kan hen enthousiasmeren en heeft zicht op de individuele noden. Ze staat stevig in haar schoenen en weet duidelijk hoe ze haar oefeningen en regie kan aanpakken. Theater maken is veel improviseren, en gelukkig is Corine niet bang van processen of evoluties die nog niet af zijn. Ze denkt en werkt mee aan de verbreding en artistieke van het project. Ze is een grote meerwaarde als collega, ik waardeer zeer haar sterke persoonlijkheid en betrokkenheid. Ze staat er en dat geeft vertrouwen!!

Ann Vanneste
Vzw Speling

De gemeente Vlissingen rijkt elke twee jaar de Frans Naereboutprijs uit. Corine is hierbij meerdere malen de presentatrice geweest. Ze deed dit op een losse maar toch professionele manier. Ze betrok het publiek erbij en wist het op haar eigen wijze tot een feestelijke avond te maken. Vooraf denkt ze goed  mee over de invulling van de avond. Heel fijn om de presentatie in vol vertrouwen uit handen te kunnen geven aan Corine. Ze beheerst niet alleen het presentatievak ontzettend goed. Ze is ook erg creatief. Zo heeft ze ook voor de Frans Naereboutprijs tweemaal een volledige theatervoorstelling verzorgd in een vooraf afgesproken thema. Ontzettend leuk en hierop hebben wij veel positieve reacties gekregen.

Marieke Besuijen
Vrijwilligerspunt Vlissingen

Creatief, out of the box, meedenken,  maatwerk, bevlogen, grappig, de juiste mensen op de juiste plaats.
Het past allemaal bij Cinereus.
Al meer dan 10 jaar hebben wij samengewerkt met Corine en tot op heden zijn wij nooit teleurgesteld. Zeker een aanrader als je een kartrekker voor jouw project wilt of verzekerd wil zijn van een succesvolle uitvoering!

Ties Reitsema
Jeugd en jongerenwerk Tholen

Wilt u ook graag een referentie achterlaten op mijn website?

Stuur uw referentie naar corine@cinereus.nl

Uw referentie hier?
uw bedrijf

Contact

+31(0)6 29 731 431
+32(0)4 74 01 83 46

corine@cinereus.nl
corine@cinereus.be

BTW: NL136616288B01
KVK: 20160630