Skip to content

Over Cinereus

De 10 woorden op de foto geven een goed beeld van dat wat ik allemaal ben binnen Cinereus. Het lijkt misschien op het eerste gezicht alsof ik geen keuzes kan maken 😉 maar ik ben een creatieve duizendpoot. Geen concept is me te gek. 


Achter al die verschillende woorden zit 1 belangrijke gedachtegang…..Theater. In grote of kleine vorm, theater vormt de basis voor alle concepten van Cinereus. 

Cinereus is officieel gestart op 9 oktober 2009. Op dat moment was ik, Corine, al een ruime 5 jaar actief als zelfstandige in een ander bedrijf. Het begon meer en meer te kriebelen om het op een andere manier aan te pakken en mijn eigen weg te kiezen. En dus heb ik Creatief Vormingsburo Cinereus opgestart.

In de loop der jaren zijn er heel veel dingen veranderd, behalve mijn gedachtegang en werkwijze. Theater als middel is en blijft het middel waar Cinereus voor staat!

Ik ontwikkel concepten in eigen beheer en ik werk op vraag van een opdrachtgever een diversiteit aan concepten uit. Bij alle concepten zet ik theater als middel in. Soms opvallend, soms onzichtbaar. Door de op maat geschreven inhoud met specifieke theatrale werkvorm(en) ontstaan er inzichten, leermomenten en ontdekkingen bij een individu, een team, een klas, een publiek…

Bent u geïnteresseerd in een verfrissende en speelse conceptuitwerking van uw vraag, idee, doel of wens? Neem dan contact op en we kijken samen naar de specifieke invulling!

In mijn portfolio kunt u een diversiteit aan mogelijkheden van mijn concepten vinden, maar ook uw eigen vraag voor een concept op maat is meer dan welkom. 

Cinereus is werkzaam in Nederland en België.

Portfolio

Foto4 klein formaat

Bekijk hier ideeën voor uw team!

naereboutprijs2016 (71)

Bekijk hier ideeën voor uw eigen concept!

Cinereus - Workshop ‘Plankenkoorts’​

Bekijk hier ideeën voor uw klas!

Contact

+31(0)6 29 731 431
+32(0)4 74 01 83 46

corine@cinereus.nl
corine@cinereus.be

BTW: NL136616288B01
KVK: 20160630

Wegens omstandigheden ben ik, Corine Haak - eigenaar van Cinereus, helaas niet in de gelegenheid om opdrachten aan te nemen.Lees hier meer
+