Wij werken voornamelijk op projectbasis voor diverse klanten met uiteenlopende vragen en doelen. Op maat, geknipt voor u! Hieronder vindt u diverse mogelijkheden waarbij Cinereus u van dienst kan zijn. Zit uw wens er niet tussen? Neem contact met ons op, want in het werken met theater is bijna alles mogelijk.

Schoolbank Theater

DSC06953Theater inzetten binnen de schoolmuren of creativiteit en zelfstandigheid ontwikkelen bij uw leerlingen. Voor alle onderwijslagen zijn er mogelijkheden gericht op de doelgroep. Van een gastles, een dagbezoek tot een compleet theatraal programma. 

Posted in Geknipt | Reacties uitgeschakeld voor Schoolbank Theater

Theater op maat

Frans Naerebout uitreiking - 058Een theatervoorstelling kan in allerlei vormen een onderdeel uitmaken van uw feestavond, bedrijfspresentatie, seminar of welke gelegenheid u ook organiseert. Cinereus is gespecialiseerd in het werken vanuit uw vraag of doel en past haar aanbod hier op aan.

Posted in Geknipt | Reacties uitgeschakeld voor Theater op maat

Bankstel Theater

dmarbaix11Bankstel Theater is een theaterconcept ontwikkelt door Cinereus. Iedereen kan dit bezoeken of boeken. Een unieke beleving van kleinschalig persoonlijk theater in de huiskamersfeer. U gaat automatisch naar de website van Bankstel Theater. 

Posted in Geknipt | Reacties uitgeschakeld voor Bankstel Theater

Theaterworkshops

collage theaterworkshop tienersDoor diverse theatervormen in een op maat gemaakte theaterworkshop, maken de deelnemers op een laagdrempelige wijze kennis met theater. Plezier staat voorop, maar het is ook zeker leerzaam. 

Posted in Geknipt | Reacties uitgeschakeld voor Theaterworkshops

Theaterweken

DSC05428Een thematisch schoolkamp, voor een vereniging of andere organisatie, geheel op maat geschreven. Twee themafiguren nemen de kinderen iedere dag mee op avontuur naar een andere wereld en de beleving staat centraal.

Posted in Geknipt | Reacties uitgeschakeld voor Theaterweken

Theater in andere vormen

Omdat we bij Cinereus gewend zijn voor groepen te staan, te coachen, te doceren, te regisseren, te presenteren en te spreken, zijn er nog veel meer mogelijkheden waarvoor u bij ons terecht kunt.

Posted in Geknipt | Reacties uitgeschakeld voor Theater in andere vormen

Creatief Schrijfwerk

 Schrijven is het maken van teksten, het aan elkaar breien van woorden en gedachten om te zorgen voor dé ultieme lees-beleving! Het barst van de creativiteit, verhalen of personages komen tot leven en je kunt genieten van het geschreven woord.

Posted in Geknipt | Reacties uitgeschakeld voor Creatief Schrijfwerk