Cinereus

…staat onder de creatieve leiding van Corine Haak.
Na diverse opleidingen te hebben afgerond; Buitensport-instructeur, Activiteiten Begeleiding en CMV (Culturele en Maatschappelijke Vorming) met als hoofdvakken Drama en Toerisme, heeft ze jarenlange werkervaring opgedaan. 
Meer dan 15 jaar werkervaring binnen de recreatie, waarin onder andere de inzet van theater, entertainment, leiding geven, organiserende kwaliteiten en mensenkennis is ontwikkeld.
5 jaar werkervaring als docent binnen het MBO, waarin onder andere communicatie, sturing, leren overdragen van informatie en samenwerking stimuleren tussen anderen als kwaliteiten zijn ontwikkeld.
Inmiddels meer dan 10 jaar ervaring binnen haar eigen bedrijven, waarin zelfstandig ondernemen, ontwikkelen van producten, creativiteit, inzetten van theater en educatie én werken op maat als kwaliteiten zijn ontwikkeld.
Uiteindelijk een goede basis om freelance de ontwikkeling van creativiteit binnen diverse producten tot een hoogtepunt te brengen!

Cinereus werkt voor diverse projecten samen met ervaren freelancers binnen het vakgebied, om voor u het beste aanbod te ontwikkelen én de juiste persoon op uw aanvraag te zetten.

Vacatures

Cinereus heeft allerlei projecten waarbij de hulp van anderen nodig kan zijn, bekijk hier de vacatures!

 Extra informatie

Algemene Voorwaarden & Disclaimer

DSC04513