Theater op maat

Frans Naerebout uitreiking - 112Frans Naerebout uitreiking - 068

Heeft u een gelegenheid waarbij theatrale ondersteuning gewenst is? Een volledige voorstelling, sketches, een luchtige vulling of een serieuze noot, eigenlijk alles is mogelijk.  Cinereus biedt hiervoor diverse mogelijkheden.

* Een ceremoniemeester of presentator die uw gasten welkom heet, diverse mensen kan aankondigen, de gelegenheid voor u aan elkaar praat of zorgt dat de avond vlot verloopt. Geef uw wensen door en Cinereus vult het voor u in.

* Een theatrale invulling door middel van diverse sketches tussen uw programmering, waarbij zowel zang, dans als theater kan worden ingezet. Afhankelijk van uw wensen wordt de uitstraling en invulling bedacht.

* Een theatrale invulling door middel van een complete theatervoorstelling van 30 minuten tot maximaal 60 minuten. Hierin kan uw thema aan bod komen, uw bedrijf centraal staan en datgene wat u wilt bereiken. In een aantal gesprekken overlegt Cinereus met u de inhoud en maakt voor u een theatervoorstelling op maat.

Kortom een perfecte combinatie om uw gasten in het zonnetje te zetten, te bedanken voor hun inzet of te vieren dat uw bedrijf een jubileum heeft, alles is mogelijk.