Vacatures

Cinereus heeft allerlei theatrale projecten waarbij de hulp van anderen nodig is.

Wil jij ervaring op doen binnen diverse projecten, of als freelancer je input geven? Cinereus biedt meerdere mogelijkheden.

Bankstel Theater:
Theatertalent gezocht! Ervaring op doen met het schrijven van een monoloog, spelen in een kleine unieke setting vanuit een maatschappelijk thema en onder leiding van een regisseur je eigen theaterstuk ontwikkelen? Het Bankstel Theater vormt onder andere een platform voor (jonge) theatermakers die ervaring willen opdoen of hun ervaring wilen uitbreiden met het zelf schrijven en spelen buiten de comfort zone.
Meer informatie via: banksteltheater@cinereus.nl

Projectmedewerker:
Cinereus heeft voor allerlei theatrale projecten verschillende mensen nodig en is altijd op zoek naar iemand die zich op projectbasis wil aansluiten. Afhankelijk van jou wensen en mogelijkheden word je gevraagd voor een specifiek project. Themakampen, theaterworkshops of andere theaterproducties behoren tot de mogelijkheden. Heb je affiniteit met theater, ben je flexibel inzetbaar van 1 dag tot een afgebakende periode, en creatief…? Stuur dan je sollicitatie naar: corine@cinereus.nl